Category: Xlusif

Mengaku anak keturunan melayu sejati? Cuba anda jawab dulu teka-teki ini

Mengaku anak keturunan melayu sejati? Cuba anda jawab dulu teka-teki ini

  Bangga jadi anak keturunan Melayu tetapi warisan bahasa sendiri pun tidak tahu atau tidak mahu ambil tahu. Cakap pun ... Read More

Disihir hingga putus tunang, puncanya suami rakan gadis ini buat ‘folder screenshot’ gambar dalam phone

Disihir hingga putus tunang, puncanya suami rakan gadis ini buat ‘folder screenshot’ gambar dalam phone

Assalamualaikum semua, aku bukan nak cerita pasal diri aku. Ni pasal kawan aku. Kalau disiarkan alhamdulillah. Kalau tak disiarkan mungkin ... Read More

“Zan, sila Zan..” – Johan minta baca doa penutup, reaksi spontan Zizan ini buat ramai terhibur

“Zan, sila Zan..” – Johan minta baca doa penutup, reaksi spontan Zizan ini buat ramai terhibur

Kumpulan lawak Senario banyak mewarnai hidup kita dengan jenaka yang mereka sampaikan. Selepas kumpulan Senario, muncul pasangan duo Jozan yang ... Read More

“Hey Google…” – Netizen terhibur lihat aksi kanak-kanak search tajuk lagu di Youtube guna bantuan Google Assistant

“Hey Google…” – Netizen terhibur lihat aksi kanak-kanak search tajuk lagu di Youtube guna bantuan Google Assistant

Jika anda tidak tahu lirik atau lagu yang diinginkan, pasti anda akan cari di Google, bukan? Begitulah dilakukan seorang kanak-kanak ... Read More

Benarkah lelaki berwajah lebar dan panjang lebih cenderung berlaku curang?

Benarkah lelaki berwajah lebar dan panjang lebih cenderung berlaku curang?

MENURUT anda apakah faktor yang mempengaruhi seorang lelaki itu bersikap curang terhadap pasangannya? Kajian yang diterbitkan dalam jurnal berjudul Archives of ... Read More

Lapisan periuk ‘non-stick’ punca kanser? Doktor Pakar Kesihatan nasihat buang segera

Lapisan periuk ‘non-stick’ punca kanser? Doktor Pakar Kesihatan nasihat buang segera

Golongan wanita pasti mahukan peralatan yang dapat memudahkan lagi kerja harian terutamanya dari segi masakan. Boleh dikatakan hampir setiap ibu ... Read More

Doktor ‘sekolahkan’ netizen perli wanita beranak Czer sebab malas teran

Doktor ‘sekolahkan’ netizen perli wanita beranak Czer sebab malas teran

Pengorbanan seorang ibu yang melahirkan anak secara normal mahupun czer bukanlah perkara yang mudah malah kedua-duanya perlu bertarung nyawa serta ... Read More

“Biasanya orang bersinar ni, pasti ramai dengki” – Sajat tampil bersuara pertahan Neelofa

“Biasanya orang bersinar ni, pasti ramai dengki” – Sajat tampil bersuara pertahan Neelofa

Pelakon dan usahawan, Mawar Rashid tampil meminta maaf terhadap pernyataannya sebelum ini, berhubung komennya pada ruangan komen Instagram, awal tadi. ... Read More

Suami terkejut, isteri mengaku jalin hubungan dengan adik ipar sendiri hingga hamil

Suami terkejut, isteri mengaku jalin hubungan dengan adik ipar sendiri hingga hamil

Dapat panggilan seorang suami bertanyakan hukum Li'an di Mahkamah Syariah (suami hendak menafikan anak yang dikandung isteri sebagai darah dagingnya). ... Read More

“2 kali dah kau gelupur langgar SOP. Ini kecoh kali ketiga.” – Diva AA gesa kerajaan penjarakan ‘selebriti perasan bagus’

“2 kali dah kau gelupur langgar SOP. Ini kecoh kali ketiga.” – Diva AA gesa kerajaan penjarakan ‘selebriti perasan bagus’

Selebriti sensasi, Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA lantang menyelar Neelofa yang sekali lagi dikatakan melanggar prosedur operasi ... Read More