[Video] Dirasuk jin dalam kereta, wanita rayu bantuan 10 tahun kena sihir

[Video] Dirasuk jin dalam kereta, wanita rayu bantuan 10 tahun kena sihir

Seorang wanita dedah dirinya terkena sihir dan sehingga kini masih belum sembuh. Perkongsian tersebut mendapat perhatian netizen yang rata-ratanya tumpang simpati nasib dialami wanita tersebut. Bayangkan 10 tahun sudah wanita ini terkena sihir ini, seksanya..

Dirasuk jin

Dah 10 tahun kena sihir, badan makin lemah dan tak boleh beranak. Hubungan laki bini panas sokmo.

Menurut wanita ini, secara tiba-tiba dia dimasuki jin di dalam kereta ketika melalui sebuah bukit. Video berdurasi kurang dari seminit itu memaparkan wanita tersebut seperti dirasuk mengerang sambil menadah tangan.

Sedihnya tengok bagaimana wanita ini bertahan melawan sihir ini selama 10 tahun.

Dah habis beribu

@nuruladeline88

Da berubat merata. Abis beribu. Ade tak org asli dalam ni? sebab sy terkena sihir org asli. Jd sy pikir mungkin ada peluang utk sembuh😭Tolonglah sy😢

♬ original sound – NurulAdelineDaud – NurulAdelineDaud

Da berubat merata. Abis beribu. Jadi saya pikir mungkin ada peluang untuk sembuh. Tolonglah saya.

Tambahnya lagi, dia sudah berubat di merata tempat namun masih tidak sembuh. Dia sengaja memuat naik video tersebut di TikTok agar orang ramai boleh membantu merawat penyakitnya.

Di ruangan komen, beberapa individu kongsi nama-nama ustaz yang boleh merawat. Tak kurang juga berkongsi pengalaman yang sama dialami seperti wanita ini.

Mak saya pun dok berubat dari tahun 1990 sampai ke sekarang berkaitan sihir. Alhamdulillah baru-baru ini berubat kat ustaz Yusof di kubur panjang, dengan izin Allah pulih.

Wanita ini turut berharap agar orang ramai mendoakannya pulih dari sihir ini. Semoga urusan beliau dipermudahkan.

Sumber: OB, Nurul Adelina