Video Azwan Ali maki pengurusan kondo tular, tapi lain pula yang netizen perasan

Video Azwan Ali maki pengurusan kondo tular, tapi lain pula yang netizen perasan

 

Kecoh di media sosial selepas pengacara sensasi negara, Azwan Ali memuat naik video dirinya berang dan memaki pengurusan kondo kediamannya.

Difahamkan, video makian Azwan Ali itu mempunyai kaitan dengan kucing peliharaannya yang dikatakan telah meninggalkan bau yang kurang menyenangkan terhadap penghuni di sekitar kondo tersebut.

@divaaa2023

#fyppp MAKI KAN JERRR POKIMAKKK BODOHHH TYPICAL NASTY 🐷🐷🐷🐷🐷 MGTMENT KENWINGSTON AVENUE SG BESI KL! GTHHH PUIII πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

♬ original sound – divaAA2023 – divaAA2023

Perkara itu tampak serius selepas pengacara yang lebih mesra dipanggil Diva AA itu mendedahkan bahawa dia juga akan berpindah daripada kondo kediamannya itu.

Nampak seperti berbogel?

Namun begitu, video tersebut menjadi bualan netizen selepas Diva AA kelihatan seperti tidak mengenakan sebarang pakaian ketika merakam dirinya di hadapan kamera telefon bimbit.

Menerusi video yang tular itu, netizen begitu kecoh kerana dikatakan terlihat kemaluan Diva AA dan mendakwa pengacara itu tidak perasan mengenai perkara itu sebelum memuat naiknya di TikTok.

Walau bagaimanapun, video tersebut telah pun dipadam Azwan Ali selepas mula menjadi bualan warganet di Twitter.

Diva AA selar netizen

Menyedari perkara itu, Diva AA tampil membuat satu ciapan menerusi Twitternya dengan menyelar warganet yang didakwa melihat kemaluannya.

Tak apalah gang, kita husnuzon aja lah ya? Mungkin Diva AA tak perasan perkara ni sebelum dia muat naik di TikTok. Laju je korang buat kerja kan?