“Trauma tau s*al” – Wanita terima gambar ‘anu legam’ daripada individu tak dikenali

“Trauma tau s*al” – Wanita terima gambar ‘anu legam’ daripada individu tak dikenali

 

Seorang wanita yang dikenali sebagai Tasha Ibrahim memberitahu kakaknya terima foto kemaluan ‘legam’ dan mesej berbentuk gangguan seksual daripada seorang individu yang tidak dikenali di aplikasi WhatsApps.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Tasha di laman X, dia menunjukkan sebuah tangkap layar mesej individu itu yang memberi ucapan raya dan menghantar gambar kemaluannya.

Tasha turut mendedahkan kakaknya kini alami trauma kesan daripada kejadian tersebut dan meminta individu itu tampil memohon maaf atas perbuatannya yang menjijikkan.

“Selagi kau tak mintak maaf kat kakak aku, aku tak akan delete post ni, kau hantar gambar Ko*e (kemaluan) legam kau pastu cakap nak jolok jolok eh kau memang s*al.

“Kakak aku trauma tau s*al dah lah tak kenal pastu hantar gambar legam kau eh memang …” ujarnya dalam hantaran tersebut.

Menjengah ke ruangan komen, ada wanita yang mendedahkan turut menjadi mangsa gangguan seksual dengan lelaki yang sama telah mengejutkan ramai.

Susulan itu, netizen mencadangkan agar semua mangsa membuat laporan polis untuk tindakan undang-undang terhadap tertuduh memandangkan gangguan seksual adalah salah satu jenayah berbanding menularkan perkara tersebut di media sosial