“Tak perlu balas apa-apa..” – Pengikut Zahirah Macwilson bertambah gara-gara isu ‘bibik’

“Tak perlu balas apa-apa..” – Pengikut Zahirah Macwilson bertambah gara-gara isu ‘bibik’

 

Nampaknya pasangan selebriti Zahirah Macwilson dan suaminya, Aiman Hakim sedikit pun tak terkesan dengan provokasi yang dilakukan Fathia Latiff.

Cakaplah muka macam bibik atau Aiman masih cintakan dia sekalipun, mereka masih tetap tenang dan tak ulas apa-apa sehingga ke hari ini.

Bahkan, netizen sendiri dengan senang hati mempertahankan pasangan ini dan menyerang Faiya Latif. Kalau dilihat dari jumlah pengikut Zahirah di Instagram juga telah meningkat dan rata-ratanya memuji kecekalan hati serta kecantikan yang dimiliki pelakon wanita ini.

Daripada pemerhatian, jumlah pengikut Zahirah sebelum isu panas ini timbul adalah sebanyak 2.4 juta dan sekarang dah meningkat sehingga 3 juta pengikut.

“Zahirah sudah cukup cantik, tak perlu balas apa-apa.”

“Zahirah dan Aiman jangan beri sebarang respons terhadap wanita itu. Biarkan dia membebel seorang diri mengutuk orang.”

“Dia (Fatiya) mungkin sakit dan pastinya Aiman telah buat pilihan yang tepat (mengahwini Zahirah),” demikian antara komen netizen.

zahirah macwilson

Dalam pada itu, ramai juga yang berharap agar pasangan ini terus memilih untuk berdiam dan hidup bahagian dengan keluarga tercinta. Ada juga yang kata Aiman buat keputusan tepat pilih Zahirah sebagai isteri.