Tak jaga batas, Yuna selamba berpelukan dengan Afgan di NYFW

Tak jaga batas, Yuna selamba berpelukan dengan Afgan di NYFW

 

Sekarang, sedang berlangsungnya New York Fashion Week (NYFW) di kota metropolitan New York sejak 9 September lalu dan dikatakan bakal melabuhkan tirai pada 14 September nanti.

Difahamkan terdapat beberapa selebriti tempatan turut hadir memeriahkan majlis tersebut bersama barisan bintang antarabangsa.

Yuna peluk Afgan?

Bagaimanapun, apa yang mencuri perhatian ramai adalah kehadiran penyanyi Malaysia iaitu Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Mat Zara’ai bersama selebriti Indonesia kegilaan wanita di luar sana, Afgan.

Menerusi Insta Story dikongsikan oleh penyanyi lelaki berusia 33 tahun, dilihat Yuna dan Afgan menyapa antara satu sama lain sebelum kedua-dua penyanyi tersebut berpelukan mesra.

 

Seriuslah peluk?

Tindakan pelatun lagu berjudul Terukir Di Bintang itu mendapat pelbagai reaksi daripada warganet di mana ramai terkesima dengan kelakuan mereka berdua lebih-lebih Yuna kini bergelar isteri orang.

Biasalah, Amerika

Selain itu, ada yang mengatakan ia adalah normal memandangkan selebriti tersebut menetap di Amerika Syarikat.

Yuna dah tak bertudung ke?

Malah, terdapat juga warganet mempersoalkan status ‘hijab’ penyanyi tersebut memandangkan tidak kelihatan sebarang kain yang menutup aurat lehernya dan hanya jelas kelihatan perhiasan di atas kepalanya sahaja.