‘Sindir’ golongan LGBT, individu dedah perangai sebenar Naim Daniel?

‘Sindir’ golongan LGBT, individu dedah perangai sebenar Naim Daniel?

 

Penyanyi, Naim Daniel tampil menyuarakan pandangannya berhubung satu video tular di media sosial yang memaparkan seorang lelaki mempertikaikan undang-undang di Malaysia terhadap golongan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT).

‘Tuhan ciptakan Adam & Hawa’

Menerusi ciapan ringkasnya di laman Twitter, pemilik nama Muhammad Naim Daniel Baharin menyatakan bahawa ciptaan manusia pertama yang dicipta oleh Allah SWT adalah pasangan Adam dan Hawa.

Tuhan ciptakan Adam dan Hawa sebagai pasangan. Bukan Adam dan Haikal.

Ciapan tersebut secara tidak langsung mendapat pelbagai reaksi dan komen daripada warganet dan rata-ratanya menyokong kenyataan Naim.

Namun, ada juga di antara mereka yang tidak bersetuju dengan penyanyi berusia 25 tahun kerana ia akan mengguris hati golongan itu serta meminta untuk tidak masuk campur dalam hal berkenaan.

Naim curang dengan ramai wanita?

Walau bagaimanapun, terdapat dakwaan mengatakan bahawa penyanyi itu pernah berkali-kali berlaku curang bersama wanita lain

Kata seorang lelaki yang dah banyak kali curang tapi kita tak nak ungkit isu tu sekarang juga kan? Rosak lah image awak yang kuat sembahyang kononnya.

Malah, individu berkenaan ada memetik beberapa nama wanita yang pernah dikaitkan dengan pelantun lagu Sumpah itu.

Ia adalah Adam dan Hawa. Bukannya Adam, Hawa, Qistina, Sarah dan Maya.