Sera ‘sindir’ Shuk Sahar?

Sera ‘sindir’ Shuk Sahar?

 

Sejak akhir-akhir ini, penampilan isteri pelawak Shuk Sahar iaitu Sera kembali menjadi tumpuan pengikutnya di laman Instagram selepas berjaya menurunkan berat badan.

Menerusi laporan Cari Forum, pemilik nama Rossalennah Natassyiah Asshaferah itu dilihat sering mempromosikan produk yang diamalkannya sehingga tampil lebih yakin.

Terbaru, wanita berusia 30 tahun itu memuat naik InstaStory mengimbau detik hitam ‘dibuang’ ketika dirinya kurang menarik namun dipandang semula sebaik menjadi lebih kurus dan cantik.

Dibuang dan dihina saat fizikal & wajah begini

Dipuji & dikutip saat fizikal & wajah begini

Mungkin sekadar mahu melepaskan perasaan sakit yang terbuku di hati? Apatah lagi pernah melalui pelbagai episod duka selepas mendedahkan mengenai sikap kecurangan suaminya sebelum ini.

Terdahulu, Sera berkongsi kepada media bahawa dia dan suaminya sudah sebulan tidak tinggal sebumbung selain mengambil keputusan untuk memfailkan penceraian.

Pasangan tersebut berkahwin pada 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan iaitu Nur Qurratu Ain, 4, dan Nur Assyifatu Aimi yang kini berusia dua tahun.