“Sekali pekena terus ‘Lopa’ susu pishang lain” – Perkenalkan susu pisang, usikan Boss Susu hiburkan hati netizen

“Sekali pekena terus ‘Lopa’ susu pishang lain” – Perkenalkan susu pisang, usikan Boss Susu hiburkan hati netizen

Umum sedia maklum mengenai kewujudan produk susu Farm Fresh terutama selepas jenama tersebut menaja program realiti nyanyian, Gegar Vaganza untuk beberapa musim tidak lama dahulu.

Terbaru, Ketua Pengarah Operasinya Azmi Zainal memberi bayangan akan mengeluarkan susu berperisa pisang apabila memuat naik sekeping gambar pembungkusan produk berwarna kuning.

Menurut beliau yang lebih mesra dipanggil Boss Susu, difahamkan produk berkenaan akan memasuki pasaran tidak lama lagi yang pastinya ditunggu-tunggu pelanggan.

Lebih menarik perhatian apabila beliau sempat bergurau seolah-olah memetik nama seorang usahawan dan selebriti popular yang juga pengasas produk susu pisang.

“Annyeonghasey! Susu pisang sebenar sudah mari… lepas pekena sekotak terus pandai cakap Korea. Dan anda Lopa (lupa) susu phishang yang lain,” usiknya menerusi kapsyen posting tersebut.

Meskipun tidak berkongsi lebih lanjut mengenai tarikh pelancaran, namun perkara itu tetap membuatkan warganet teruja dan tidak sabar bagi menikmati rasa pisang sebenar dalam produk minuman tersebut.

Malah, ada segelintir individu sempat mengusik kembali mengenai perkataan ‘lopa’ itu sekali gus menghiburkan hati orang ramai.

Menarik! Tak sabar nak rasa

Harap tak manis sangat

Fuhh terus Lopa susu yang lain!

Sumber: ohmymedia & Facebook Azmi Zainal