Rider tunggu depan rumah selepas pelanggan wanita tak bagi pinjam tandas jam 2 pagi

Rider tunggu depan rumah selepas pelanggan wanita tak bagi pinjam tandas jam 2 pagi

 

Seorang rider tunggu depan rumah pelanggan wanita susulan tidak dibenarkan menggunakan tandas sewaktu menghantar makanan kira-kira jam dua pagi.

Menerusi posting di platform X milik pengguna dikenali sebagai qayunn, dia menyatakan yang lelaki itu beriya-iya mahu menumpang tandas walaupun tidak dibenarkan.

Susulan rasa tidak sedap hati, wanita berkenaan telah menghubungi pengawal keselamatan di apartment rumahnya bagi memeriksa sama ada lelaki terbabit masih ada di hadapan rumahnya ataupun tidak.

Rupanya rider terbabit masih berada di hujung koridor kawasan rumah pelanggan wanita berkenaan kira-kira 20 minit.

Menerusi rakaman video yang sempat dirakam, rider lelaki terbabit mempersoalkan adakah dia menganggu wanita terbabit kepada pengawal keselamatan.

Wanita terbabit telah mengambil tindakan dengan membuat laporan kepada syarikat e-hailing tempat rider terbabit bekerja dan berharap kes tersebut dapat diperhatikan.

Menjengah ke ruangan komen, ramai merasakan rider tersebut mempunyai niat tidak baik susulan melihat dari tingkahnya yang tetap menunggu sehingga 20 minit walaupun sebelum ini mengatakan sudah tidak tahan untuk membuang air.

Meraka juga mengatakan yang lelaki itu boleh sahaja menggunakan tandas awam dan bukannya mahu memasuki rumah pelanggan diwaktu sebegitu lebih-lebih lagi pada jam awal pagi.

 rider tunggu depan rumah