Puteri Sarah tunjuk Whatsapp, terkejut Yusof Haslam lakukan ini di belakangnya

Puteri Sarah tunjuk Whatsapp, terkejut Yusof Haslam lakukan ini di belakangnya

 

Kemelut rumah tangga yang dihadapi pelakon, Puteri Sarah Liyana dengan pengarah filem Mat Kilau: Kebangkitan Pahlawan, Syamsul Yusof bukan lagi satu rahsia.

Setiap minggu hantar mesej. Terbaharu, Puteri Sarah mendedahkan bapa mentuanya iaitu Datuk Yusof Haslam tidak pernah lupa untuk menghantar mesej dukungan dan semangat pada setiap minggu.

Kata Puteri Sarah, 36, itu adalah salah satu kekuatan buat dirinya untuk tidak cepat mengalah dalam meneruskan kehidupan. Setiap minggu mesti dapat WhatsApp semangat daripada bapa mentua saya.

Ini adalah salah satu perkara yang menjadi pembakar semangat Sarah untuk tidak pernah berputus asa dalam kehidupan.

Sentiasa berdiri teguh Dalam hantaran di Instagram Stories, pemilik nama Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin memuat naik tangkapan skrin (screenshot) perbualan bersama Yusof Haslam.

Pelakon drama Sabarlah Duhai Hati juga memberitahu yang dia menerima tawaran berlakon daripada sebuah stesen televisyen dan perlu ‘outstastion’ ke New Zealand selama sebulan pada November ini.

Yusof Haslam yang juga merupakan pengarah dan penerbit tersohor menegaskan dia dan isteri, Datin Fatimah Ismail serta keluarga akan sentiasa berada di sisi Puteri Sarah dan anak-anak.

Sebelum ini, rumah tangga Puteri Sarah dan Syamsul Yusof didakwa dilanda masalah disebabkan kehadiran Ira Kazar. Puteri Sarah juga mengakui dia sudah tidak tinggal sebumbung dengan Syamsul. Sekadar info, Puteri Sarah berkahwin dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam serta Sumayyah.