Penantian zuriat 9 tahun berakhir, Taiyuddin Bakar terharu isteri disahkan hamil di usia 40 tahun

Penantian zuriat 9 tahun berakhir, Taiyuddin Bakar terharu isteri disahkan hamil di usia 40 tahun

 

Sudah lama tidak muncul dalam dunia hiburan tempatan, semalam pelakon filem, Taiyuddin Bakar dan isterinya, Zila Zulkifli berkongsikan sebuah berita gembira kepada para pengikut.

Setelah mendirikan rumah tangga selama 9 tahun, akhirnya mereka dikurniakan rezeki zuriat yang sangat tidak disangka-sangka.

Menerusi video yang dikongsikan oleh isterinya di TikTok, Taiyuddin dilihat sungguh terharu dan terus membuat sujud syukur setelah ditunjukkan pregnancy test dengan hasil positif.

Sepanjang menjalani perkahwinan, Zila sebenarnya sudah pasrah dengan ketentuan Allah bila mana mereka masih tidak diberikan rezeki anak.

Siapa menduga di umur 40 tahun, seorang ‘malaikat kecil’ telah ditiupkan untuk menghuni rahimnya.

Dalam komen yang ditinggalkan oleh Taiyuddin, rupanya si isteri sudah selamat melahirkan seorang lelaki pada semalam kira-kira jam 12.40 malam.

17 Jun 2023 merupakan tanggal kali pertama Zila mendapat tahu dirinya sedang berbadan dua.

Sebagai rekod, pasangan tersebut dahulunya telah berkahwin pada tahun 2014 di Madinah.

@zilazulkifli

Bismillahirrahmanirrahim…. Kami serah sepenuhnya pd perjalanan dan takdir dr mu, Ya Allah buat kami.. kami xde usahakan apa2 pun & saya x pernah ada apa2 keguguran.. ini pertamanya… Alhamdulillah … ♥️ @TaiyuddinBakar #Kasihpagal .. terima kasih menjadi kekuatan di sisi saya ! Love u Kasih !!

♬ Buah Hati – Armada

Menjengah ke ruangan komen, netizen juga tumpang gembira dengan kebahagiaan yang dirasai oleh pasangan ini.

Kebanyakan insan yang masih dalam fasa TTC juga berharap moga-moga mereka dapat merasai berita baik itu suatu hari nanti.