Pakai baju ketat, ramai tak senang tengok tudung Kilafairy tak tutup bahagian payudara

Pakai baju ketat, ramai tak senang tengok tudung Kilafairy tak tutup bahagian payudara

 

Video dimuat naik oleh akaun bisnes produk jamu lokal baru-baru ini yang mempamerkan selebriti cantik, Kilafairy di akaun TikTok mereka mendapat perhatian.

Bukan produk tersebut yang menjadi bualan tetapi penampilan dan pakaian yang digayakan oleh anak kepada arwah penyanyi Rohana Jalil itu

Menerusi video pendek itu, Kilafairy dipuji begitu cantik meskipu hanya menggayakan pemakaian yang ‘simple’ dan tidak berlebih-lebihan.

Namun, baju Kilafairy yang sangat ketat sehingga menampakkan bentuk dadanya itu membuatkan dirinya menjadi bualan warganet.

@inayahbeautytrading

Pandai kila fairy jaga body letopss 🤪 #fyp #kilafairyofficial #kilafairy #fashasandhabeunita #beunita #berryfull #gattox #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypdongggggggg #fyppppppppppppppppppppppp #fypp #fypdongggggggg #fypgakni #fypdong #fypgakni #fypindo #tiktokindo #indo #tiktoksukma #sembangentertainment #foryoupage #foryoupageofficiall #shouldbeme #tiktokavatar #Makanlokal #10Bersama #makeup #beauty

♬ 原聲 – yyt12 – yyt12

Lebih memalukan, ruangan komen hantaran tersebut dipenuhi dengan kaum Adam yang memberikan komen nakal dan ‘double meaning’ terhadap aktres berusia 31 tahun itu.

Ramai yang meninggalkan komen dan menegur pemakaiannya yang ketat tetapi tidak melabuhkan tudung, tidak seperti muslimah yang sepatutnya.

komenkomenkomen

komen

Dalam pada itu, segelintir wanita turut akui berasa malu melihat pakaian Kilafairy yang ketat serta ada yang menyindirnya kerana memakai tudung labuh di bahagian belakang.

komen

Ini bukanlah kali pertama Kilafairy menerima kritikan disebabkan gaya penampilan serta pemakaiannya yang ketat terutamanya kerana dia membawa imej muslimah.

Tapi kan aku perhati jugak. Produk tu memang duk ambil artis perempuan lepas tu kalau buat video wajib tayang badan nak tunjuk terpaling langsing ehh. Done bitter haha!