“Owner yang tangkapkan” – Rider teruja jumpa Syamsul Yusof, siap bergambar duduk atas Lamborghini

“Owner yang tangkapkan” – Rider teruja jumpa Syamsul Yusof, siap bergambar duduk atas Lamborghini

 

Korang yang selalu layan TikTok sekarang ni, mesti ada dengar satu sound dialog daripada salah satu babak lakonan Syamsul Yusof sebagai watak ‘Shark’ dalam filem KL Gengster.

Sound tersebut menjadi tular kerana ramai pengguna di platform tersebut melakonkan semula babak tersebut.

Semalam, salah seorang pengguna TikTok yang juga bekerja sebagai penghantar makanan telah memuat naik hantaran beberapa gambar dirinya bersama Syamsul Yusof selepas menghantar pesanan makanan di rumah pengarah filem itu.

Tikvideo.app 7361550240115199240 1

Dapat dilihat dalam koleksi gambar tersebut, pengarah terkenal Malaysia itu tidak kekok melayani abang rider berkenaan yang ingin berswafoto dengannya.

Dia turut mengakui bahawa Syamsul Yusof yang menawarkan diri untuk mengambil gambarnya di kereta Lamborghini milik pengarah tersebut.

Terbalik pulak kan.. owner kereta yang tangkapkan gambar… Nak buat macam mana, memang berdua je time tu.. teringin jugak nak bergambar dengan Lambo..

Tikvideo.app 7361550240115199240 2

Tikvideo.app 7361550240115199240 3

Bagaimanapun, abang rider itu juga menggunakan sound tersebut dalam hantaran tersebut membuatkan ramai netizen berasa teruja kerana dia berpeluang berjumpa secara depan-depan dengan pelakon watak ‘Shark’.

Shark 1

Beberapa netizen turut memuji Syamsul Yusof yang melayani peminatnya walaupun tidak diminta.

Shark 2

Selain itu, ada juga netizen yang berasa trend dialog ‘Shark’ tersebut harus dihentikan kerana abang rider ini sudah berjaya berjumpa dengan pelakon watak itu.

Shark 3