Nora Danish terima komen lucah lelaki gatal gara-gara ‘belanja’ bentuk buah dada

Nora Danish terima komen lucah lelaki gatal gara-gara ‘belanja’ bentuk buah dada

 

Sebelum ini, pelakon jelita, Janna Nick menjadi mangsa kepada komen berbaur lucah daripada lelaki selepas videonya yang menyapa peminat dari arah belakang sehingga menampakkan bahagian belakang tubuhnya tular di laman sosial.

Pun begitu, aktres terkenal Nora Danish turut menerima tempias dan nasib yang sama apabila ramai golongan lelaki yang gatal menghantar komen berbaur lucah di dalam sebuah video.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna @ di laman TikToknya, dipercayai Nora sedang menjalankan penggambaraan di sebuah rumah yang tidak dapat dikenal pasti lokasinya.

@macambelacan

#fypgakni

♬ bunyi asal – ikinboekkkkkk – ikinnn

Belanja teruk la Nora!

Dalam video itu, Nora yang memakai baju berwarna putih dan bahagian kiri tubuhnya yang sedikit terdedah mengundang pelbagai komen berbaur lucah daripada lelaki menyerbu di ruangan komen di akaun pengguna tersebut.

Susulan itu, rata-rata netizen terutamanya golongan lelaki menitipkan ucapan terima kasih kepada pelakon yang berusia 40 tahun itu kerana penampilannya yang agak mencolok mata.

Cantiknya dia ni, tak nampak pun 40 tahun!

Bagaimanapun, disebalik komen gatal daripada lelaki dalam video tersebut, ada juga yang memuji kecantikkan yang dimiliki Nora meskipun usinya sudah mencecah 40 tahun.