Mulut anak kena tekup dalam foto nikah bekas suami, Shakilla Khoriri beri amaran

Mulut anak kena tekup dalam foto nikah bekas suami, Shakilla Khoriri beri amaran

Penyampai radio, Fizi Ali telah mengumumkan pernikahannya bersama wanita pilihan hatinya, Siti Zulaikha selepas dua tahun menduda semalam.

Berikutan hal itu, Shakilla Khoriri iaitu bekas isterinya mengakui terkejut dengan perkhabaran berita terbabit kerana dia baru saja bertemu dengan Fizi untuk mengambil anak mereka.

Menurut laporan, Shakilla hanya mengetahui bahawa Fizi mengambil anak mereka untuk ke taman tema tetapi tidak sangka dia mengambil Ameena untuk ke majlis nikahnya.

Tambahnya, seharusnya bekas suaminya tidak perlu menipu dan berterus-terang saja walaupun jika enggan menjawab pertanyaan orang ramai.

Dalam pada masa yang sama, dia meluahkan rasa kurang senang melihat muka anak perempuannya ditekup dalam foto nikah Fizi.

“Ini adalah benda-benda yang saya tak suka tengok, sebagai seorang ibu saya tak senang tengok. Jangan sakiti anak saya!” ujar Shakilla.

Namun, Shakilla tetap mendoakan kebahagiaan buat Fizi serta isteri baru tetapi berharap agar keluarga sana tidak menyakiti anak mereka.