Menginjak usia 41 tahun, ini wajah terkini Siti Musliha yang pernah popular dengan lagu ‘Hujan Air Mata’

Menginjak usia 41 tahun, ini wajah terkini Siti Musliha yang pernah popular dengan lagu ‘Hujan Air Mata’

 

Pada tahun 1995, gempar dengan lagu hit “Hujan Airmata”, seorang penyanyi cilik muncul ke dalam dunia hiburan dan mengukuhkan kedudukan dalam hati peminat. Namanya? Siti Musliha binti Mohd Mustafa.

Bakatnya yang menakjubkan dan suaranya yang memukau memenangi hati ramai. Beliau muncul di pentas seni pada tahun 1994 dan segera menarik perhatian dengan pesonanya yang mengasyikkan.

Populariti serta simpati terhadapnya merentasi sempadan sosial, tanpa mengira latar belakang kedudukan, kaum, dan agama.

Bagaimanapun, setelah mencipta fenomena dalam industri seni hiburan selama beberapa tahun, Siti Musliha secara tiba-tiba menghilang tanpa berita pada tahun 1996.

Kehadirannya yang tiba-tiba lenyap meninggalkan peminat-peminatnya dalam kehairanan. Apa yang berlaku kepada penyanyi cilik yang begitu disayangi ini?

Kini, dengan berita tentang kehadiran beliau yang kembali, peminat-peminat setia Siti Musliha mengambil nafas lega. Pertanyaan yang selama ini menghantui pikiran mereka mungkin mendapat jawapan.

Namun, satu kepastian adalah bahawa bakat dan kehadiran Siti Musliha di dalam industri seni tanahair sentiasa dinanti-nantikan.

@muraimalaysia

Lama tak nampak kan, terubat rindu, tq @knflee kerana berkongsi video. #sitimusliha #fyp #foryoupage

♬ original sound – JESBON76 – JESBON_76

Kita semua, peminat dan pengagum seni, terus berdoa agar Siti Musliha sentiasa diberkati dengan kesihatan dan kejayaan dalam segala bidang kehidupannya.

Beliau adalah satu kebanggaan bagi negara dan inspirasi kepada mereka yang mengagumi dunia seni tanahair.