“Kau boleh pergi neraka” – Rupanya ini punca Sarah Yasmine tolak ajakan bertemu Ruhainies

“Kau boleh pergi neraka” – Rupanya ini punca Sarah Yasmine tolak ajakan bertemu Ruhainies

 

Wanita yang mengaku kekasih aktor Aliff Aziz sejak Januari lalu iaitu Sarah Yasmine enggan berbaik dengan pelakon Ruhainies susulan permohonan maaf secara terbuka yang dilakukan oleh aktres itu, hari ini.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Sarah di IG storynya, dia mendedahkan Ruhainies telah menghantar mesej kepadanya di Instagram untuk mengadakan pertemuan bagi menjernihkan semula keadaan.

Sarah Yasmine enggan berbaik

Bagaimanapun, permintaan itu telah ditolak oleh Sarah memandangkan sudah berikan peluang kepada Ruhainies untuk menjelaskan perkara sebenar yang berlaku, sebelum ini.

Ujarnya kepada aktres yang berusia 32 tahun itu untuk berhenti mempermainkan dirinya selain mendakwa lebih mengenali Aliff Aziz.

“Aku sekat kau di WhatsApp sebab taknak bercakap atau berbincang dengan kau lagi, jadi fahamkan perkara tersebut.

“Aku dah beri peluang sebanyak dua kali untuk jujur dengan aku, apa yang membuatkan kau terfikir yang aku akan percayakan setiap perkataan yang kau katakan?

“Jadi aku punya kenyataan berhubung dengan permohonan maaf secara terbuka kau adalah masih tidak. Terima kasih, asalamualaikum.

Sebelum ini, Ruhainies mengemukakan permohonan maaf secara terbuka kepada Bella Astillah dan Sarah Yasmine dan berhasrat untuk bertemu dengan dua wanita terbabit bagi menjernihkan semula keadaan.