“Kalau papa tak balik..” – Pesanan Johan pada anak-anak sebelum berangkat tunai haji buat rakan terkesima

“Kalau papa tak balik..” – Pesanan Johan pada anak-anak sebelum berangkat tunai haji buat rakan terkesima

 

Pesan Johan buat anak-anak sebelum berangkat ke Tanah Suci yang berjaya dirakam oleh rakannya sewaktu menghantar selebriti berkenaan ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur tempoh hari.

Menerusi video yang dikongsikan semua akaun peminat di TikTok, kapsyen yang ditulis mengatakan bahawa momen berkenaan cukup menghibakan apatah lagi Johan dan isteri, Ozlynn Waty sedang memberikan titipan kepada anak-anaknya.

@johanozzlyn

Kasih seorang ayah🥺 #johanozlynn #fyp #foryou #foryoupage #fyp #fypage #foryoupage

♬ AYAH AKU RINDU – Tri Suaka

Difahamkan, hantaran tersebut dibuat oleh rakan sempena hari lahir Johan atau nama sebenarnya, Mohd Yazid Lim Mohamad Aziz yang kebetulan di sambut di Tanah Suci pada tahun ini.

Dapat dilihat yang penyampai radio Hot FM  berkenaan turut memeluk dan mencium anak-anak sebelum berangkat menunaikan haji bersama isteri serta rombongan.

Perkongsian tersebut telah menuai pelbagai komen daripada netizen yang rata-rata menyatakan rasa sebak melihat momen tersebut.

Mereka juga mengakui respect dengan cara Johan dan Ozlynn dalam mendidik anak-anak apabila masing-masing terlihat akrab dengan ibu bapa serta adik beradik yang lain.

pesan johan

Terdahulu, Johan dan isteri telah berangkat ke Tanah Suci apabila mendapat peluang bersama 11 lagi pengamal media untuk membuat liputan di sana serta menunaikan fardu haji.

Difahamkan, mereka semua dijemput khas oleh Kementerian Media Arab Saudi bagi mengerjakan rukun Islam kelima itu pada musim haji tahun 1445H ini.