Jijik! Pakar bius sumbat ‘anu’ dalam mulut pesakit wanita ketika proses Czer nak beranak

Jijik! Pakar bius sumbat ‘anu’ dalam mulut pesakit wanita ketika proses Czer nak beranak

 

Viral di media sosial Twitter baru-baru ini mengenai seorang pakar bius yang didakwa melakukan perbuatan tidak senonoh terhadap seorang pesakit wanita ketika sedang menjalani pembedahan Caesarean atau Czer di sebuah hospital di Brazil.

Menurut laporan International Business Times, pelaku yang dikenali sebagai Giovanni Quintella Bezerra itu dipercayai melakukan perbuatan tersebut selepas memberi ubat bius kepada mangsa.

Malah, ketika kejadian, suami wanita berkenaan turut diminta keluar dari bilik tanpa sempat melihat bayi yang baharu dilahirkan.

twitter

Difahamkan, pihak pengurusan hospital telah memasang kamera untuk memantau tindakan Bezerra berikutan bimbang mengenai jumlah ubat diberikan kepada para pesakitnya.

Namun, pihak hospital terkejut setelah melihat rakaman itu yang mendedahkan perbuatan lelaki terbabit ketika doktor lain melakukan pembedahan caesarean di belakang tirai.

Suspek dilaporkan melakukan serangan itu selama hampir 10 minit.

doktor

Apa yang lebih mengejutkan, Bezerra turut didakwa melakukan serangan seksual sama terhadap dua lagi pesakit wanita lain pada hari berkenaan.

Jelas laporan itu, pihak polis kini sedang menyiasat sama ada dua wanita berkenaan turut menjadi mangsa serangan.